Vil ha Manchester United til Oslo

Norway Cup-general Frode Kyvåg ønsker seg Manchester United mot enten Vålerenga eller Rosenborg i en fotballfestival i forbindelse med cupen neste år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norway Cup-general Frode Kyvåg ønsker seg Manchester United mot enten Vålerenga eller Rosenborg i en fotballfestival i forbindelse med cupen neste år. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIXNorway Cup-general Frode Kyvåg ønsker seg Manchester United mot enten Vålerenga eller Rosenborg i en fotballfestival i forbindelse med cupen neste år. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

- Vi har en positiv dialog med Manchester United. Vi hadde dem på besøk både i 2000 og 2002, og laget var i realiteten klar også i fjor. Da var det mesterligakvalifiseringen til Vålerenga som ødela, for Ullevaal var ledig bare en dag den uken, sier Frode Kyvåg til fotballtips.no.

Han forteller at forholdet til den engelske toppklubben er usedvanlig bra, men vet av erfaring at ting aldri blir spikret før til våren.

- Vi har hatt topplag som Lyon, Bayern München og Liverpool på besøk, men ingenting kan måle seg med populariteten til United, og nå har vi et godt håp om besøk fra engelskmennene til sommeren, sier Kyvåg.

Han forteller at det ikke er lagt opp til så mye nytt i neste års Norway Cup-turneringen.

- Vi skal fortsette å dyrke det vi er gode på. Norway Cup er først og fremst mangfold med fotball, tivoli, bading, lek og sosialt fellesskap i skjønn forening, sier Frode Kyvåg. (©NTB)