Meny

Bystøl og Pettersen vraket til hoppuken

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Olympiamester Lars Bystøl er vraket i det norske laget til den tysk-østerrikske hoppuken. Det samme er tidligere hoppukevinner Sigurd Pettersen.

Tidligere hoppukevinner Sigurd Pettersen er vraket. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX)Tidligere hoppukevinner Sigurd Pettersen er vraket. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX)

Oslo (NTB): Hoppduoen har slitt med å finne formen i år og resultatene har ikke svart til forventningene. Derfor får de ikke være med i hoppuken.

- De har fortsatt litt igjen til toppformen, og vi velger å la dem trene hjemme. Hvis man ikke er i form, reiser man ikke ned til hoppuken for å finne den der, sier sportssjef Clas Brede Bråthen til NTB.

Bystøl tok OL-gull i normalbakke i Torino i februar. I 2003/4-sesongen gikk Pettersen til topps i hoppuken. Ungguttene Tom Hilde (19) og Jon Aaraas (20) overtar plassene.

Ikke uventet er favoritten Anders Jacobsen (21) med på laget. Han har en strålende sesonginnledning og må tåle stort forventningspress i den 55. hoppuken.

Bjørn Einar Romøren, Roar Ljøkelsøy og Anders Bardal er også på laget. (©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus