Høgmo ble toppfotballsjef

Per-Mathias Høgmo ble fredag utnevnt til ny toppfotballsjef i Norges Fotballforbund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Per-Mathias Høgmo blir ny toppfotballsjef i fotballforbundet (Gorm Kallestad / SCANPIX)Per-Mathias Høgmo blir ny toppfotballsjef i fotballforbundet (Gorm Kallestad / SCANPIX)

Høgmo trente sist sesong Rosenborg, men ble sykmeldt mot slutten av sommeren. Han forlot jobben ved sesongslutt. Formelt slutter Høgmo i Rosenborg ved årsskiftet.

Stillingen som toppfotballsjef innebærer arbeid med landslagene, spillerutvikling og en generell utvikling av toppfotballen i samarbeid med toppklubbene. Jobben i Norges Fotballforbund overtar han etter Roald-Bruun Hansen, som er blitt ny sportssjef i Brann.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på en spennende og utfordrende jobb i Norges Fotballforbund, og håper jeg kan bidra til at vi kan forsterke den positive utviklingen norsk fotball er inne i, sier Per-Mathias Høgmo.

Generalsekretær Karen Espelund er meget fornøyd med å ha fått en av norsk fotball mest erfarne trenere som ny toppfotballsjef.

- Per-Mathias Høgmo har en erfaring og kompetanse som er verdifull for norsk fotball, og jeg er glad for at han takket ja til jobben som toppfotballsjef, sier Espelund.
(©NTB)