Historisk øyeblikk i Premier League

Under gårsdagens Premier League-kamp på Old Trafford ble det skrevet historie. For første gang var to brødre kapteiner for hvert sitt lag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brødrene Gary og Phil Neville ledet i går hvert sitt lag da Manchester United tok i mot Everton på Old Trafford (Foto: REUTERS/Phil Noble)Brødrene Gary og Phil Neville ledet i går hvert sitt lag da Manchester United tok i mot Everton på Old Trafford (Foto: REUTERS/Phil Noble)

Brødrene Gary og Phil Neville skrev seg inn i Premier League sine historiebøker i går kveld. Storebror Gary var kaptein for Manchester United og lillebror Phil ledet Everton mot klubben han spilte for i en årrekke.

Det var Gary Neville som hadde størst grunn til å juble etter 90 minutter på «Drømmenes teater». Hjemmelaget vant komfortabelt 3-0.

United slet lenge mot et kjempende Everton, men i det 40. minutt fikk Cristiano Ronaldo treff fra cirka 16 meter og ballen føk inn ved Everton-keeper Richard Wrights høyre stolpe. 1-0 til United var fortjent til pause.

Kampbildet endret seg ikke i andre omgang og det var bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

Patrice Evra scoret sitt første mål for United da han ble nydelig frispilt av Wayne Rooney etter cirka en times spill, og John O'Shea punkterte kampen med en «vipp» i krysset fra tre meter, vel to minutter før slutt.

Chelsea følger United

Stjernegalleriet til Chelsea tok en sterk borteseier mot Bolton. Tyske Michael Ballacks heading på tampen av 1. omgang skulle vise seg å bli avgjørende til slutt. Kampen endte 1-0 til til manager José Mourinhos store lettelse.

- Vi kunne forlatt Reebok Stadium ni poeng bak United, men er bare tre bak. Jeg tror ikke det er lang tid før vi er tilbake på toppen av tabellen, sa portugisiske Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Resultater fra gårsdagens kamper i Premier League:Aston Villa-Manchester City 1-3
Fulham- Arsenal 2-1
Liverpool-Portsmouth 0-0
Bolton Chelsea 0-1
Manchester United-Everton 3-0

Etter gårsdagens resultater har de to tetlagene Manchester United og Chelsea skaffet seg en solid luke ned til de øvrige lagene. United topper tabellen med 38 poeng mens Chelsea følger på 35 poeng. På tredje plass ligger i øyeblikket Portsmouth med 24 poeng, hele 14 poeng bak ledende United.

Personvernpolicy