Revansjemøte på sørlandet

Lille Arendal blir åsted for et oppgjør i verdensklasse i desember. En lokal helt får muligheten til å slå den regjerende olympiske mesteren på skøyteisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Øystein Grødum får muligheten til revansje over Bob de Jong i Arendal i desember (Foto: EPA/VINCENT JANNINK SCANPIX)Øystein Grødum får muligheten til revansje over Bob de Jong i Arendal i desember (Foto: EPA/VINCENT JANNINK SCANPIX)

Arendal Skøiteklub og Dølemo IL inviterer til landskamp på skøyter for U23-løpere. Stevnet finner sted 9. og 10. desember der løpere fra Nederland, Tyskland og Norge vil måle krefter mot hverandre.

På stevnet vil arrangørklubbene, i samarbeid med en lokal bank, arrangere et revansjeoppgjør mellom regjerende olympisk mester Bob De Jong og Arendals egen Øystein Grødum.

Øystein Grødum fikk som mange vet, juling av nederlandske Bob de Jong på 10.000 meter under OL i Torino i februar. De Jong tok gullet til slutt.

Bob de Jong og Øystein Grødum gikk allerede i fjerde par og De Jong slo Grødum klart i samløpet. Tross flere sterke utfordrere var det ingen som klarte å tukte nederlenderens tid på 13.01,57. Arendalsløperens 13.12,58 skulle vise seg å holde til en fin 4. plass etter at alle var i mål.

Under verdenscupen i Moskva i helgen ble det 3. plass til Grødum med tiden 13.17,88, mens Bob de Jong kom på 4. plass med tiden 13:24.49.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus