Rekdal fikk kanontilbud

Kjetil Rekdal var i ferd med å bestemme seg for hvem han skulle trene neste år. Så kom det et kjempetilbud fra en utenlandsk klubb.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I august informerte Kjetil Rekdal at han trekker seg som trener av Vålerenga. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX.I august informerte Kjetil Rekdal at han trekker seg som trener av Vålerenga. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX.

Stavanger (NTB): - Et godt tilbud fra utlandet forkludret planene mine. Tilbudet var så godt at jeg nå må vurdere alt på nytt, sier Rekdal til aftenbladet.no.

Han håper å bestemme seg hurtigst mulig.

- Jeg har sagt at jeg vil være på plass i ny klubb til 1. januar. Men hvis det blir utlandet, blir det trolig enda raskere, sier Rekdal, som bekrefter at han har flere konkrete tilbud både fra inn- og utland, deriblant Norge.

- Viking har jeg derimot ikke hørt noe fra. Det blir derfor helt feil å kommentere hva jeg eventuelt ville svart på en henvendelse, sier Rekdal.

(©NTB)

Personvernpolicy