Tromsø-stjerne på vei til Start

Tromsøs Patrice Bernier var mandag i samtaler med Start-ledelsen om en overgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsøs Patrice Bernier (t.h.) var mandag i samtaler med ledelsen i Start om en overgang. (Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX)Tromsøs Patrice Bernier (t.h.) var mandag i samtaler med ledelsen i Start om en overgang. (Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX)

Kristiansand (NTB): Fædrelandsvennen har bilder av Bernier i samtaler med trener Stig Inge Bjørnebye. Start-ledelsen nekter å uttale seg om den mulige forsterkningen. Bernier er mer åpen om den mulige overgangen.

- Jeg har vært her for å se på forholdene. Start er en god klubb som spiller attraktiv fotball og har store ambisjoner. Således er det et interessant alternativ for meg, sier Bernier til Fædrelandsvennen.

Den canadiske midtbanespilleren har kontrakt med Tromsø fram til sommeren 2007, men flytter trolig på seg i vinter.

Samtidig er det klart at Tom Berhus, Todi Jónsson, Bala Garba og Sebastian Schindzielorz forlater sørlendingene. Trener Bjørnebye har varslet opprenskning i spillerstallen og er allerede godt i gang med oppryddingen. (©NTB)

Personvernpolicy