Vålerenga ansetter Petter Myhre

Artikkelen fortsetter under annonsen

Petter Myhre fortsetter som trener for Vålerenga. Neste Klikk har gjennom sikre kilder fått vite at 34-åringen ansettes som hovedtrener for Oslo-laget kommende sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX)(Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX)

Det har i lang tid vært spekulasjoner om hvem som vil bli hovedtrener for Vålerenga. I et styremøte mandag kveld kom VIF-ledelsen, etter det Neste Klikk erfarer, frem til at Petter Myhre er best skikket til jobben.

Petter Myhre var hjelpetrener i klubben frem til i sommer, da Kjetil Rekdal valgte å trekke seg som hovedtrener på grunn av dårlige resultater. Myhre tok da over ansvaret for laget ut sesongen.

Styret i Vålerenga har brukt lang tid på å finne ny hovedtrener. Flere navn har vært nevnt, blant andre tidligere landslagssjef Nils Johan Semb, men valget falt til slutt på Petter Myhre. Han fortsetter dermed i jobben neste sesong. Hvor lang kontrakt Petter Myhre har fått er uvisst.

Ingen overraskelse


Meningen var å slippe nyheten etter årets siste kamp hjemme mot Tromsø, men Neste Klikk kan nå bekrefte at Petter Myhre har fått jobben. For de aller fleste er det ikke noen overraskelse at Myhre fortsetter i jobben. Han har ledet laget med stø hånd siste halvdel av sesongen og reddet det meste av klubbens ære.

Sportslig leder i Vålerenga Lars Bohinen nektet å kommentere saken da Neste Klikk ringte for en kommentar.

--------------------------------------------------
Oppdatert klokken 15.50