Panzer-Hagen ut av gullkampen

Erik Hagen fikk gult kort, men gull blir det neppe på ham denne sesongen. Zenit St. Petersburg tapte onsdag 0-3 for Rubin Kazan.

Erik Hagen (Foto: Erlend Aas / SCANPIX).Erik Hagen (Foto: Erlend Aas / SCANPIX).

Samtidig vant serieleder CSKA Moskva 2-1 i byderbyet mot FK Moskva, og dermed økte avstanden mellom lagene til sju poeng. Det forspranget gir CSKA neppe fra seg.

Zenit kom tidlig under i Kazan, da argentinske Alejandro Dominguez scoret i det 9. minutt. Tuniseren Selim Ben Achour doblet ledelsen i det 68. minutt, før Dominguez fastsatte resultatet på straffe i det 78. minutt.

Zenit kom dermed raskt ned på jorda etter helgens sterke 4-1-seier mot Lokomotiv Moskva, der Hagen scoret det første målet. Onsdagens tap var lagets annet på tre kamper etter å ha vært ubeseiret helt siden sommeren.

Hagen spilte hele kampen for Zenit og pådro seg gult kort rett før pause. Jørgen Jalland kom inn for Rubin i det 79. minutt.

Den brasilianske landslagsspissen Vagner Love scoret begge målene for CSKA da laget trygget tetplassen på tabellen. (©NTB)