- Har tapt millioner etter Maradona-turné

Artikkelen fortsetter under annonsen

Altfor få kom for å se Maradonas turne i Skandinavia, og fotballegendens agent Terje Liverød mener han har tapt flere millioner kroner på turneen. Maradona selv har ennå ikke fått betalt, melder Berge

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverød er agent for Maradona og Showbol Argentina i Europa, og fikk fotballstjernen til Bergen og Skandinavia. Han sier han har tapt «et betydelig antall millioner kroner» på Maradonas turné i Skandinavia.

Millioninntekter skal ha gått tapt som følge av dårlig arbeid med sponsorer og dårlig reklamesalg. Kampene skal også ha blitt markedsført altfor dårlig, og billettene ble lagt ut for salg for sent.

Det mener han førte til at publikum ikke møtte opp. På fire kamper i Vestlandshallen, Oslo Spektrum, Globen i Stockholm og Parken i København så bare om lag 10.000 tilskuere Maradona. Det var altfor lite for å gi lønnsomhet i prosjektet.

Daglig leder Ingrid Engesæter Røen for Kulturentreprenørene 2030, som er arrangøren i Norge, mener den største feilen som ble gjort, er at interessen Maradona ville skape i Skandinavia, ble overvurdert. (©NTB)