Nå snakker Tørum om gull

RBK-trener Knut Tørum legger ikke lista noe lavere enn sine konkurrenter. - Vi går for gull, sier han til Adresseavisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trondheim (NTB): LSK-trener Uwe Rösler har sagt det, Brann-trener Mons Ivar Mjelde har sagt det, og torsdag sa Knut Tørum det. På direkte spørsmål fra Adresseavisen om han vil gå like hardt ut som sine argeste konkurrenter, og si at han går for gull, svarer Tørum slik:

- Det gjør vi jo. Vi ligger slik an at det er absolutt mulig også. Vinner vi resten av de åtte kampene, klarer vi det, og kanskje med ett tap eller to også. Men vi kan definitivt klare det. Det er jo også det vi jobber mot hver eneste dag, sier han før helgens bortekampen mot Sandefjord.

- Mange vil nok si at det bare skulle mangle, med ett fattig poeng på serieledelsen, men samtidig legger Tørum et ekstra press på seg selv og sine spillere. Uten at han helt vil være med på at det er noe problem.

- I Norge er vi veldig opptatt av akkurat det. Men jeg vil si det er rart hvis Lillestrøm og Brann ikke er opptatt av gullet og ønsker det, slik posisjonen deres er. Jeg er ikke redd for å si at vi håper på gull, og jeg merker også at omgivelsene snakker om både seriegull og cupgull. Slike øyeblikk skal vi ta vare på.

Sportslig leder Rune Bratseth vil ikke ta ordet gull i sin munn.

(©NTB)

Personvernpolicy