Meny

Juventus anker igjen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Juventus nekter å godta straffen om degradering til serie B, der de må starte sesongen med minus 17 poeng. Torino-klubben anker dommen inn for Italias olympiske komité (CONI).

Juventus-president Giovanni Cobolli Gigli (t.h.) og direktør Jean Claude Blanc anker til CONI. Foto: Reuters/ScanpixJuventus-president Giovanni Cobolli Gigli (t.h.) og direktør Jean Claude Blanc anker til CONI. Foto: Reuters/Scanpix

CONI er den øverste sportsmyndigheten i Italia. Juventus ble først degradert til serie B med minus 30 poeng. Etter ankesaken ble poengstraffen redusert til 17, men Juve må fortsatt ned i serie B. Juventus er mektig forbannet på at Milan, Lazio og Fiorentina slapp degradering.

Juve anker også dommene mot sine to tidligere ledere Luciano Moggi og Antonio Giraudo. Duoen er utelukket fra alle fotballaktiviteter i fem år. De to skal være hovedmennene i den italienske fotballskandalen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus