Leger stopper Wayne Rooney

Artikkelen fortsetter under annonsen

Wayne Rooney kommer ikke til å spille mot Trinidad og Tobago torsdag. To uavhengige leger har satt foten ned, melder Daily Telegraph.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Wayne Rooney (til venstre) er på plass i Baden-Baden, men to uavhengige leger har satt foten ned slik at han ikke får spille mot Trinidad og Tobago torsdag. På bildet er han sammen med Gary Neville. (FOTO Scanpix/Reuters)Wayne Rooney (til venstre) er på plass i Baden-Baden, men to uavhengige leger har satt foten ned slik at han ikke får spille mot Trinidad og Tobago torsdag. På bildet er han sammen med Gary Neville. (FOTO Scanpix/Reuters)

Baden-Baden (NTB-TT): Landslagssjef Sven-Göran Eriksson vil gjerne bruke Rooney i det engelske angrepet mot Trinidad, men legene Angus Wallace og Chris Moran mener det beste er å la Rooneys skadde høyrefot hvile enda noen dager.

Mandag skrev flere britiske aviser at Eriksson hadde planer om å bruke Rooney som innbytter i torsdagens kamp. Svensken hadde også planer om å sende ham utpå i løpet av kampen, men de planene ser det ikke ut som om han får gjennomført nå.

Dermed er det også uklart hva som vil skje med Rooney i forhold til Englands kamp mot Sverige 20. juni.

Wallace og Moran skal undersøke Rooneys fot igjen på fredag. Da kan det hende angrepsstjernen får klarsignal til å spille fra start mot Sverige i den siste kampen i gruppespillet. (©NTB)