Åpen for alle - alltid

Bjørnstad med svak start

Artikkelen fortsetter under annonsen

Henrik Bjørnstad klarte en birdie på sistehullet, men fikk ingen god start på Classic-turneringen i New York torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Harrison, New York (NTB): Nordmannen som ikke klarte å kvalifisere seg for US Open i pinsen, endte på 73 slag, to over par. Det gir en delt 93. plass etter første dag. Det betyr at Bjørnstad må spille seg opp for å klare cuten i turneringen som ledes av amerikaneren Dam Scott med 65 slag.

Etter den første dagen ligger Bjørnstad et slag bak det som ser ut til å bli cuten, så det er klart at nordmannen må spille seg opp i løpet av fredagen.

Rapportene fra Harrison går ut på at Bjørnstad ikke spilte direkte dårlig, men han slet med puttern. Når en spiller har slike problemer endte det lett med et par bogeyer i løpet av en 18-hullsrunde, skriver golf.no.

(©NTB)