Tysk stafettseier, norsk fiasko

Tyskland tok en klar seier på mennenes skiskytterstafett, foran Russland og Frankrike. Norge skuffet stort og ble bare nummer fem.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

San Sicario (NTB):

De norske var aldri med i medaljekampen, og bare en kjempeetappe av ankermann Ole Einar Bjørndalen avverget en total ydmykelse.

Halvard Hanevold brukte to ekstraskudd på første liggende, havnet på etterskudd i sporet og vekslet som nummer ti, 52,3 sekund bak teten.

Stian Eckhoff på annen etappe gikk laget opp en plass, men tapte ytterligere til teten og vekslet 1.25 minutt bak Tyskland som da hadde overtatt ledelsen. Eckhoff brukte to ekstraskudd på stående skyting.

Frode Andresen fikk to strafferunder på liggende, brukte to ekstraskudd på stående og vekslet som nummer ti, 2.06 minutter bak tyskerne.

Bjørndalen skjøt to kjempeserier der han plaffet ned alle blinkene i lynende fart, og i mål var han 1.12 bak Tyskland. Men han var aldri i nærheten av å blande seg i medaljekampen.

(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus