Meny

- Britiske kvinner vet mer om fotball enn mennene

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dersom du er i Storbritannia og plutselig trenger en redegjørelse for offsidereglene i fotball, ikke spør en mann. Finn en kvinne.

(NTB-Reuters):

Hvorfor er det britiske kvinner som kan reglene, mon tro? Her er interessen løst knyttet til den grønne gressbanes hovedattraksjon #1, David Beckham.Hvorfor er det britiske kvinner som kan reglene, mon tro? Her er interessen løst knyttet til den grønne gressbanes hovedattraksjon #1, David Beckham.

Britiske kvinner står ikke tilbake for menn når det gjelder kunnskap om fotball, viser en undersøkelse som legges fram onsdag.

59 prosent av kvinner kan redegjøre for offsideregelen, mens bare 55 prosent av mennene klarer det samme, ifølge spørreundersøkelsen, som 2.000 gjester ved sportsbaren Walkabout deltok i.

- Jeg har aldri skjønt snakket om hvorvidt jenter skjønner seg på fotball. Når jeg var liten var det mamma som forklarte meg offsideregelen, sier programleder i Sky Sports, Helen Chamberlain.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus