- Høgmo overtar som Rosenborg-trener

Trondheim (NTB): Ifølge flere aviser kommer Per-Mathias Høgmo til å overta som Rosenborg-trener med det aller første. Per Joar Hansen trakk seg søndag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kick off for Per-Mathias Høgmo, som ser ut til å bli ny RBK-trener.Kick off for Per-Mathias Høgmo, som ser ut til å bli ny RBK-trener.

Både Adresseavisen og VG melder at tidligere kvinnelandslagssjef og Tromsø-trener Høgmo får jobben med å berge sesonginnspurten, og ikke minst sikre RBK en plass i mesterligaens gruppespill.

VG skriver at Starts Tom Nordlie ville vært aktuell etter sesongen. Men RBK trenger ny trener nå, og satser derfor på Høgmo.

RBK har ikke bekreftet hvem som blir lagets nye trener.

Per Joar Hansen trakk seg som Rosenborg-trener etter søndagens tap mot Lillestrøm (1-2) på Lerkendal. RBK har hatt en grusom sesongstart og kjemper på nedre halvdel.

- Etter et slikt tap er det ingen vanskelig avgjørelse å ta. Slik situasjonen er nå er det for lagets del viktig at noen nye grep må tas, og derfor stiller jeg min plass til disposisjon, sa Hansen på pressekonferansen etter kampen, og understreket at avgjørelsen var fullt og helt hans egen. (©NTB)

Personvernpolicy