Meny

Dramatisk flytur for Viking

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tekniske problemer og tre landingsforsøk skapte uhygge da Vikings charterfly skulle lande ved Stavanger lufthavn natt til fredag, melder Stavanger Aftenblad.

Stavanger (NTB): Avslutningen av UEFA-cupkampen mot Portadown var dramatisk nok med straffespark til hjemmelaget på overtid. Men flyturen hjem fra Nord-Irland ble verre.

Det danske 66-setersflyet startet innflygingen mot Sola rundt klokken 02.00, men avbrøt og steg brått til værs like før landing.

Fra cockpiten ble det opplyst at tekniske problemer var årsaken.

Et nytt forsøk på å lande ble gjort, men nok en gang dukket problemet opp og flyet måtte stige. Etter en stund i luften ble det opplyst om at en indikator for hjulene var skyld i de avbrutte landingsforsøkene, men at hjulene nå var bekreftet ute og i funksjon.

Likevel ble også det tredje landingsforsøket avbrutt. Siituasjonen skapte uro og sterkt ubehag hos flere av de reisende. I det fjerde landingsforsøket lyktes pilotene, en drøy halvtime etter skjema.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus