Meny
Nyheter
Høy sigarføring for cubansk tobakksfirma
Cubanske sigarer økte i fjor med 537 millioner dollar til tross for globale lover mot tobakk, opplyser sigarselskapet Habanos.
Wara vil straffeforfølge norske IS-krigere
Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) sier norske IS-krigere i Syria må regne med å bli straffeforfulgt om de kommer hjem til Norge.
United nedkjempet Chelsea, Wolves neste for Solskjær i FA-cupen
Ole Gunnar Solskjærs troféjakt i Manchester United lever videre etter 2-0 og en sjelden borteseier mot Chelsea i FA-cupen. I kvartfinalen venter Wolverhampton.
Gjensidige Bank sletter gjelden til norsk svindeloffer
Gjensidige Bank sletter gjelden til den 31 år gamle norske kvinnen, som ble svindlet for nærmere to millioner kroner av en 28 år gammel mann på Tinder.
Tusenvis evakuert etter funn av bombe fra annen verdenskrig
8.000 personer er evakuert i den tyske byen Nürnberg etter funn av en udetonert bombe fra annen verdenskrig.
Ap-veteran Ragnar Christiansen er død
Tidligere statsråd og stortingsrepresentant Ragnar Christiansen er død, 96 år gammel. Han var både finansminister og samferdselsminister på 70-tallet.
Trond Giske vil bli nestleder i Trøndelag Ap
Den avgåtte partinestlederen Trond Giske ønsker ifølge VGs kilder å bli nestleder i Trøndelag Ap, men valgkomiteen er splittet.
Juridisk maktkamp om Trumps mur
Når Trump feirer «Presidents’ Day», kan han lett glemme kampen som bygger seg opp i Washington mot hans ønske om å bygge en mur langs grensen mot Mexico, skriver vår kommentator Audun Tjomsland.
EU om Trumps IS-krav: Lettere sagt enn gjort
EU har ikke et samlet svar på USAs president Donald Trumps krav om at Europa skal hente hjem 800 IS-krigere som er fanget i Syria.
Politiet etterforsker drap på norsk statsborger på Sri Lanka
En norsk statsborger på ferie på Sri Lanka, er funnet død, og politiet har startet drapsetterforskning, ifølge VG.