Andreherren bryter tausheten: «Livet med Kamala Harris er som en komedie»

Visepresident Kamala Harris og ektemannen Doug Emhoff i Det hvite hus etter en middagsmottakelse for guvernørene og deres ektefeller 11. februar 2023 i Washington.
Visepresident Kamala Harris og ektemannen Doug Emhoff i Det hvite hus etter en middagsmottakelse for guvernørene og deres ektefeller 11. februar 2023 i Washington. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP Photo / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ektemannen til visepresident Kamala Harris har åpnet opp om hvordan det er å være gift med kvinnen som er et hjerteslag unna det ovale kontor.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Livet hans med visepresidenten er angivelig som som en komedie.

Denne uken var Doug Emhoff, også kjent som amerikas andreherre gjest på et talkshow.

Der ble han spurt om han noengang hadde sett komiserien «Veep», som er laget av HBO, ifølge New York Post.

Her kan du lese mer om valget i USA!

Se video: – Det kommer til å gå fint med Biden

– Lever i det

I «Veep» følger seere Seinfeld-skuespiller Julia Luis-Dreyfus i rollen som den sleivete visepresidenten Selina Mayer. Til tross for at visepresidenten hennes team sine flauser, uhell og upopularitet holder Selina på makten.

Til slutt ender hun opp som president i USA.

Som gjest i talkshowet blir får Emhoff spørsmål av programlederen.

– Ser du på Veep?

– Vi lever i det, svarer andreherre Emhoff.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Julia Louis-Dreyfus spiller rollen som visepresident i «Veep». Foto: Mike Segar / Reuters / NTB
Julia Louis-Dreyfus spiller rollen som visepresident i «Veep». Foto: Mike Segar / Reuters / NTB

Latter og «mobbing»

Gjennom sin periode som visepresident har det blitt sagt at Kamala Harris har gjort seg ubemerket og holdt seg i skyggene til Joe Biden.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge en undersøkelse av meningsmålinger gjennomført av The Los Angeles Times i slutten av 2023 har hun heller ikke fått en positiv gjennomsnittlig oppslutning på meningsmålinger siden 2021.

Harris har også måttet tåle kritikk for håndteringen hennes av immigrasjon til USA, samt grensen til Mexico, som var et av hennes første ansvarsområder.

I en bok som er skrevet av en «Washington»-veteran som kom ut i slutten av desember blir skrevet av Joe Biden ikke foretrakk å ha Harris som visepresident.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge boken visste Biden at Harris ikke var i stand til å utføre jobben, men at han ga etter for offentlig press og tilslutt valgte Harris, skriver New York Post.

Spiering, som står bak boken «Amateur Hour: Kamala Harris i Det hvite hus» peker også på «mobbing» av de ansatte i Det hvite hus og «manglende evne til å spille på lag» med resten av administrasjonen, i tillegg til hennes «kunstige» fremtoning i offentligheten, latteren hennes og hennes nesten konstante «ordsalat» som ikke formidler noe som helst budskap.

Harris «ordsalat» har blitt lagt merke til, og har blitt sammenlignet med visepresidenten i Veep sin måte å prate på.