Solberg har like høy tillit som Støre og Vedum til sammen

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum nyter lavest tillit av partilederne for de tre største partiene på Stortinget, ifølge en måling gjort for TV 2. Ap-leder Jonas Gahr Støre har langt høyere tillit, mens Høyre-leder Erna Solberg har tillit fra over halvparten av de spurte. Her fra et folkemøte før valget i fjor høst.
Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum nyter lavest tillit av partilederne for de tre største partiene på Stortinget, ifølge en måling gjort for TV 2. Ap-leder Jonas Gahr Støre har langt høyere tillit, mens Høyre-leder Erna Solberg har tillit fra over halvparten av de spurte. Her fra et folkemøte før valget i fjor høst. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Høyre-leder Erna Solberg nyter like høy tillit som statsminister Jonas Gahr Støre og finansminister Trygve Slagsvold Vedum til sammen, viser en TV 2-måling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Målingen som Kantar har laget for kanalen , viser at 13 prosent av de spurte har ganske stor eller svært stor tillit til Sp-leder Vedum som politiker.

40 prosent av de spurte svarer det samme om Ap-leder Støre, mens hele 53 prosent svarer det samme om Solberg.

Det er kun partilederne for de tre største partiene på Stortinget som det har vært mulig å vurdere tilliten til i målingen.

– Det viktigste nå er tryggheten for folk og økonomien. Så er det også krevende tider. Da tror jeg det også på enkelte målinger kommer til å være litt dårligere tall enn vi har vært vant med, sier Vedum.

– Dette er hyggelige tall, men det er lenge til neste valg. Høyre og jeg må arbeide hardt hver dag for å vise at vi er et riktig og trygt valg for alle som er opptatt av trygg økonomisk styring, en god skole og at vi skal nå våre klimamål, sier Solberg.