Vedums habilitet vurdert muntlig

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) er etter Finansdepartementets vurdering ikke inhabil ved en eventuell ansettelse av Jens Stoltenberg som ny sentralbanksjef.
Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) er etter Finansdepartementets vurdering ikke inhabil ved en eventuell ansettelse av Jens Stoltenberg som ny sentralbanksjef. Foto: Terje Pedersen / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Finansdepartementet droppet skriftlig saksbehandling i vurderingen av finansminister Trygve Slagsvold Vedums habilitet overfor Jens Stoltenberg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Finansdepartementets vurdering av habiliteten til Trygve Slagsvold Vedum (Sp) ved en eventuell ansettelse av Jens Stoltenberg som ny sentralbanksjef ble utført muntlig, basert på hva Vedum selv fortalte om relasjonen til sin tidligere sjef, melder VG. Vedum ble ikke vurdert som inhabil.

– Det er bare er i tvilstilfeller, eller når det er grunn til å tro at det kan foreligge inhabilitet, at vurderingen skriftliggjøres, skriver Finansdepartementets kommunikasjonssjef Therese Riiser i en epost til VG.