Trine Skei Grande går til kommunikasjonsbransjen

Tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande går inn som partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Footprint. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande går inn som partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Footprint. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande går inn som partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Footprint.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter 20 år som folkevalgt på Stortinget er den tidligere Venstre-lederen klar for en ny jobb. Torsdag ble det klart at hun går inn som partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Footprint, skriver Dagens Næringsliv.

Der skal hun jobbe med klima og omstilling.

Selskapet beskriver seg selv som et «klimabyrå som utelukkende går inn i prosjekter som bidrar til raskere, lønnsom omstilling».

– Dette er en sjanse til å jobbe med det jeg har et stort hjerte for – små og store bedrifter – og sørge for at vi har et næringsliv som er bærekraftig og vekstkraftig fremover, sier Grande.

Trine Skei Grande var Venstre-leder fra 2010 til 2020 og fast innvalgt på Stortinget fra 2005 til 2021. Hun har blant annet vært kulturminister (2018 til 2020) og kunnskapsminister (2020).