Aftenposten: Ropstad fikk stortingsbolig fordi han var registrert på gutterommet

<p>Ved å være folkeregistrert på gutterommet har KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad fått gratis bolig for seg og familien, fritak for skatt av fordelen ved gratis bolig og dekket hjemreise til foreldrene en gang i uken. I tillegg til leieinntektene og fortjenesten ved salg av tomannsboligen i Lillestrøm.</p>
Ved å være folkeregistrert på gutterommet har KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad fått gratis bolig for seg og familien, fritak for skatt av fordelen ved gratis bolig og dekket hjemreise til foreldrene en gang i uken. I tillegg til leieinntektene og fortjenesten ved salg av tomannsboligen i Lillestrøm. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Kjell Ingolf Ropstad har tjent godt på å være folkeregistrert hos foreldrene fram til i fjor, selv om han var etablert i Oslo, skriver Aftenposten.