Bøhler-slektning gir Jan Bøhler og Oslo Sp pengegave

Jan Bøhler og Oslo Sp får 200.000 kroner i gave fra Bøhlers fetter, milliardæren Erik Bøhler. Foto: OFoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Jan Bøhler og Oslo Sp får 200.000 kroner i gave fra Bøhlers fetter, milliardæren Erik Bøhler. Foto: OFoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En av Norges rikeste, Jan Bøhlers fetter Erik Bøhler, gir Oslo Senterparti 200.000 kroner i bidrag for å gjøre Oslo til en tryggere by.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dette er en gave fra Bøhler-familien. Det gjelder konkret støtte til det arbeidet som Jan legger ned i dette med å skape en trygg by i Oslo. Det ligger bak pengestøtten at jeg vil støtte det initiativet, pluss at Jan er min fetter, sier Erik Bøhler til Nationen.

Erik Bøhler bygde seg opp som investor i eiendomsmarkedet på 1980- og 1990-tallet og figurerer på 92. plass på Kapitals liste over Norges rikeste.

Han er ikke den første som gir pengestøtte til Oslo Sp i årets valgkamp. Tidligere i juli skrev Aftenposten at milliardær og investor Christian Ringnes støtter Oslo Sp med 200.000. Tirsdag skrev Nationen at mangeårig Høyre-velger Jan Petter Sissener gir 100.000 kroner til Oslo Sp.