Medlemmene strømmer til nettverket til Danmarks tidligere statsminister

Lars Løkke Rasmussen fra den gang har var Danmarks statsminister. Nå står han uten noe parti i ryggen, men danske medier spekulerer på om hans nystartede nettverk etter hvert vil danne grunnlag for enda et politisk parti i Danmark. Arkivfoto: Simon Læssøe / NTB
Lars Løkke Rasmussen fra den gang har var Danmarks statsminister. Nå står han uten noe parti i ryggen, men danske medier spekulerer på om hans nystartede nettverk etter hvert vil danne grunnlag for enda et politisk parti i Danmark. Arkivfoto: Simon Læssøe / NTB Foto: NTB scanpix

Det politiske nettverket til Danmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen har på under en uke fått 10.000 medlemmer.

Nettverket ble lansert fredag i forrige uke, bare noen dager etter at Løkke Rasmussen meldte seg ut av Venstre etter 40 år i det borgerlige partiet.

– Det er noe overveldende, og jeg kjemper litt med å få struktur på det for jeg har ikke noen organisasjon, sier den tidligere statsministeren torsdag.

Personvernpolicy