Trump inviterer folkevalgte fra Michigan til Det hvite hus

Demokraten Joe Biden vant ifølge AP med 153.000 stemmers margin i Michigan, og både Mike Shirkey (til venstre) og Lee Chatfield har signalisert at de ikke vil prøve å omgjøre resultatet.
Demokraten Joe Biden vant ifølge AP med 153.000 stemmers margin i Michigan, og både Mike Shirkey (til venstre) og Lee Chatfield har signalisert at de ikke vil prøve å omgjøre resultatet. Foto: David Eggert / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Donald Trump skal ha kalt inn republikanske ledere i Michigans delstatsforsamling til et møte i et omstridt forsøk på å få omgjort Joe Bidens valgseier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

The New York Times , CNN og nyhetsbyrået AP har kilder som sier at president Trump har invitert folkevalgte fra vippestaten til Det hvite hus fredag.

Trump inviterte republikanerne Mike Shirley og Lee Chatfield, som er flertallsledere i henholdsvis Michigans senat og representantenes hus, ifølge APs kilder, som sier de to vil møte opp.

Ingen av de to har kommentert saken. Det er uklart hva møtet skal dreie seg om.

Trump-leiren har gjennom søksmål og andre inngrep forsøkt å utfordre resultatet av presidentvalget i en rekke delstater etter nederlaget 3. november.