Frp vil unngå flymonopol i Norge

Sylvi Listhaug (Frp) på pressekonferanse i vandrehallen i Stortinget.
Sylvi Listhaug (Frp) på pressekonferanse i vandrehallen i Stortinget. Foto: Terje Pedersen / NTB

Frp møter mandag samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) og næringsminister Iselin Nybø (V) for å diskutere hvordan de vil redde Norwegian fra konkurs.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag klokken 17 møter Sylvi Listhaug (Frp) de to statsrådene på Stortinget. Tema for møtet er hvordan unngå et flymonopol i Norge, og hvilke tiltak regjeringen har tenkt å iverksette for å redde Norwegian fra konkurs.

– Frp har invitert Hareide og Nybø til dette møtet for at vi skal få noen konkrete punkter på bordet til hvordan vi unngår et flymonopol i Norge, sier Listhaug, som synes det er bra statsrådene tar seg tid til møtet.

– Et flymonopol ville gjort det enda vanskeligere for dem som bor i distriktene, og som er avhengige av fly. Fly er mange steder distriktenes kollektivtransport. Monopol gir dårligere service, høyere priser og færre avganger.

Personvernpolicy