Støre med tre løfter til velgerne ett år før valget

<p>I partiprogrammet heises tre løfter til velgerne: Trygt arbeid til alle, velferdsstaten skal gjøres sterkere og Norge skal nå sine klimamål og bidra til å løse klimakrisen internasjonalt.</p><p>Foto: Geir Olsen / NTB scanpix</p>
I partiprogrammet heises tre løfter til velgerne: Trygt arbeid til alle, velferdsstaten skal gjøres sterkere og Norge skal nå sine klimamål og bidra til å løse klimakrisen internasjonalt. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Trygge jobber til alle, en sterkere velferdsstat og at Norge skal nå sine klimamål. Det er Ap-leder Jonas Gahr Støres valgløfter i partiets nye program.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Støre har selv ledet arbeidet med partiprogrammet, som ble lagt fram fredag.

– Vi står overfor store oppgaver som må løses det neste tiåret, sier Ap-lederen.

– Altfor mange står utenfor arbeidslivet, Norge har en fallende eksport, det er økende utrygghet i arbeidslivet, og mange rundt om i landet merker at økende ulikhet, sentralisering og privatisering gjør livet vanskeligere, mener han.

I partiprogrammet heises tre løfter til velgerne: Trygt arbeid til alle, velferdsstaten skal gjøres sterkere og Norge skal nå sine klimamål og bidra til å løse klimakrisen internasjonalt.

Personvernpolicy