Trump reiser til Louisiana etter orkanen Laura

President Donald Trump går om bord i flyet som tar ham til Louisiana og Texas etter orkanen Laura. Foto: Alex Brandon / AP / NTB scanpix
President Donald Trump går om bord i flyet som tar ham til Louisiana og Texas etter orkanen Laura. Foto: Alex Brandon / AP / NTB scanpix Foto: Alex Brandon / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

President Donald Trump reiser lørdag til Louisiana og Texas for å observere skadene etter orkanen Laura og forsøke å vise ofrene empati.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Presidentens tur skjer to dager etter at kategori 4-orkanen Laura feide inn over kysten av Louisiana og Texas med kraftig vind, øsende regn og stormflo. Minst 14 mennesker mistet livet i stormen.

Bakgrunn: Minst 14 døde etter orkanen Laura i USA

Vannet har trukket seg tilbake, og opprydningen har startet, men hundretusener av mennesker er fortsatt uten strøm og vann. Det kan ta både uker og måneder for dem å få det tilbake.

Trumps talsmann Judd Deere sier at han reiser for «å være sammen med dem som er rammet av Laura». Etter planen skal han få en oversikt over situasjonen og brifes om pågående rednings- og opprydningsoperasjoner.