Trump vant enkelt i New Hampshire

President Donald Trump talte på et valgmøte i Manchester i New Hampshire mandag. Tirsdag ble det klart at han enkelt vant nominasjonsvalget til Republikaneren i delstaten. Foto: Mary Altaffer / AP / NTB scanpix
President Donald Trump talte på et valgmøte i Manchester i New Hampshire mandag. Tirsdag ble det klart at han enkelt vant nominasjonsvalget til Republikaneren i delstaten. Foto: Mary Altaffer / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

President Donald Trump hadde ingen reelle utfordrere i kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat og vant enkelt primærvalget i New Hampshire.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trump ble utropt som vinner da stemmelokalene stengte i delstaten tirsdag kveld lokal tid.

For fire år siden var New Hampshire den første delstaten Trump vant i nominasjonskampen i Det republikanske partiet. I selve presidentvalget i november 2016 tapte Trump med knapp margin for demokraten Hillary Clinton.

Trump har siden hatt sterkt støtte fra Det republikanske partiet, og det er ventet at årsmøtet i partiet, der presidentkandidaten blir valgt, blir en fire dager lang informasjonskampanje om hvordan Trump skal vinne valget.

Personvernpolicy