Alt om valget
Følg valget:

Siv Jensen: – Vi anser oss fortsatt ferdige med forhandlingene

Frp-leder Siv Jensen sier de er ferdige med forhandlinger, mens Venstre vil ønsker å fortsette samtaler om bompenger med regjeringspartiene. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix
Frp-leder Siv Jensen sier de er ferdige med forhandlinger, mens Venstre vil ønsker å fortsette samtaler om bompenger med regjeringspartiene. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Venstre mener regjeringsforhandlingene om bompenger ikke er avsluttet. Vi anser oss fortsatt ferdige med forhandlingene, sier Frp-leder Siv Jensen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er vanskelig å kommentere på et innhold vi ikke kjenner, men Venstre har hatt to måneder på seg til å legge sine ting i bordet. Vi anser oss fortsatt ferdige med forhandlingene, sier Siv Jensen til NTB.

Frps landsstyre sluttet seg søndag til en skisse til løsning på konflikten, men denne skissen ble kort tid senere avvist av Venstre.

Partileder Trine Skei Grande kalte onsdag Venstres stortingsgruppe inn til hastemøte om bompengekrisen.

Stortingsgruppen står fast på at regjeringsforhandlingene om bompenger ikke er avsluttet og ønsker å fortsette samtalene med de andre partiene, sa finanspolitisk talsperson Abid Raja etter møtet.

Bakgrunn: Venstre vil forhandle videre om bompenger

Aktuelt: Ropstad avbryter valgkampturné – Solberg ber ham komme til Oslo

Valgforsker: – Høyt spill av Frp og Venstre

VIDEO: ABC Nyheter forklarer kjernen i bompengeopprøret.

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy