Hunt kaller Johnson feig

Sittende utenriksminister Jeremy Hunt (til venstre) og tidligere utenriksminister Boris Johnson står igjen som sluttkandidater i De konservatives ledervalg.
Sittende utenriksminister Jeremy Hunt (til venstre) og tidligere utenriksminister Boris Johnson står igjen som sluttkandidater i De konservatives ledervalg. Foto: Frank Augstein Matt Dunham / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Jeremy Hunt mener det er feigt av Boris Johnson ikke å ville møte ham til debatt. De to kjemper om å bli ny partileder for De konservative i Storbritannia.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er ærlig talt feigt ikke å ville møtes én-til-én til debatt mot meg. Sky har invitert oss begge til debatt i morgen kveld, og jeg kommer til å møte opp, sier Jeremy Hunt til Sky News mandag.

Den britiske utenriksministeren kommer med samme budskap i en kommentar i avisa The Times. «Ikke vær en feiging, Boris, mann deg opp og vis nasjonen at du tåler det intenst kritiske søkelyset det innebærer å ha landets vanskeligste jobb», skriver han der.

Johnson har takket nei til å delta i den planlagte debatten på Sky.

Hunt legger til at han er interessert i å diskutere politiske spørsmål, ikke Johnsons privatliv.

Johnson er fortsatt favoritt i lederkampen, men har vært i hardt vær etter at politiet natt til fredag måtte rykke ut til Johnsons bolig på grunn av meldinger om husbråk.