Nigel Farage truffet av milkshake

Nigel Farage måtte fortsette sin valgkamp-spasertur med melk, banan og salt karamell rennende nedover jakka etter at han ble truffet av en flygende milkshake i Newcastle.
Nigel Farage måtte fortsette sin valgkamp-spasertur med melk, banan og salt karamell rennende nedover jakka etter at han ble truffet av en flygende milkshake i Newcastle. Foto: Tom Wilkinson / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brexit-lederen Nigel Farage ble truffet av en flygende banan- og salt karamell-milkshake da han drev valgkamp i Newcastle mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 32 år gammel mann ble pågrepet for å ha kastet milkshaken på lederen av Brexit-partiet, som måtte fortsette sin spasertur i Newcastles gater med milkshake dryppende nedover jakka.

Gjerningsmannen, Paul Crowther, sa til sitt forsvar at han gjorde det for å protestere mot Farages «galle og rasisme».

Det klissete melkeproduktet er blitt et nytt politisk våpen i Storbritannia og har åpenbart overtatt etter råtne egg og tomater.

Flere andre høyreradikale kandidater er også blitt rammet av flygende milkshaker under valgkampen, og i forrige uke fikk en McDonald's-restaurant i Skottland beskjed fra politiet om å stanse salget av milkshake under et av Brexit-partiets valgmøter.