Waras samboer i nye avhør

Det har vært flere hendelser knyttet til avgått justisminister Tor Mikkel Waras bolig. Her fra 11. februar da politiet undersøkte en mistenkelig gjenstand. Gjenstanden viste seg å være ufarlig.
Det har vært flere hendelser knyttet til avgått justisminister Tor Mikkel Waras bolig. Her fra 11. februar da politiet undersøkte en mistenkelig gjenstand. Gjenstanden viste seg å være ufarlig. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Laila Anita Bertheussen har vært i nye avhør om trusselsakene mot samboeren Tor Mikkel Wara.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Avhørene skal ha funnet sted mandag.

– Avhørene av henne er ferdige så langt. Alle punkter er gjennomgått, og intet nytt er kommet fram, skriver Bertheussens forsvarer, advokat John Christian Elden, i en SMS til NRK.

Bertheussen nekter all skyld i saken, opplyser forsvareren.

Laila Anita Bertheussen er siktet for å ha stått bak brannen i familiens bil 10. mars. I tillegg er hun mistenkt for alle de andre hendelsene knyttet til huset der hun og Tor Mikkel Wara bor. Blant annet var det tegnet et hakekors og skrevet «rasist» på huset og justisministerens bil 6. desember i fjor. I mars ble det funnet et truende brev i parets postkasse, og 10. mars brant det i bilen til Wara. Tor Mikkel Wara gikk av som justisminister 28. mars.

– Noen trenger meg mer enn regjeringen, slo han fast da.