Keshvari inn i utdanningskomiteen

Stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (Frp) har ifølge Aftenposten siden 2016 levert 37 udokumenterte reiseregninger for 290.000 kroner. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
Stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (Frp) har ifølge Aftenposten siden 2016 levert 37 udokumenterte reiseregninger for 290.000 kroner. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kunne ikke fortsetter i kontrollkomiteen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Halvannen måned etter at Mazyar Keshvari kom tilbake på Stortinget etter sykemelding, er han nå plassert i ny komite på Stortinget.

Keshvari satt tidligere i kontroll- og konstitusjonskomiteen, men da det ble klart at han hadde jukset med reiseregninger og ble siktet for grovt bedrageri, gjorde parlamentarisk leder Hans Andreas Limi i Fremskrittspartiet at det ikke kom på tale at partikollegaen skulle fortsette i denne komiteen.

På jobb: Keshvari tilbake på Stortinget: Går ut av kontrollkomiteen

Keshvari var i lang tid sykemeldt, men møtte igjen på Stortinget i første halvdel av desember. Han har siden vært komitéløs. Frem til i går.

– Keshvari går ut av kontroll og konstitusjon, hvor Hanne Dyveke Søttar kommer inn. Og så blir han nytt medlem i utdanningskomiteen. Her har vi også komiteleder, sier Morten Wold. Han er leder av valgkomiteen i stortingsgruppen.

Uvisst hvor stort beløp: Politiet vet ikke hvor mye Keshvari har unndratt