Arbeiderpartiet ønsker svar om kryptovaluta i spørretimen

Statsrådene Anniken Hauglie, Linda Hofstad Helleland og Tor Mikkel Wara møtte til den muntlige spørretimen på Stortinget onsdag.

ABC Nyheter direkterapporterte fra Stortinget. Se oppsummering under!

Dette var hovedsakene i den ordinære spørretimen:

  • Bortføringssaken: I bortføringen av Anne-Elisabeth Hagen er det stilt krav om løsepenger i kryptovalutaen Monero. Arbeiderpartiet ønsker svar på hvilke initiativ regjeringen vil ta for å hindre at slik valuta brukes til å skjule kriminalitet.
  • Etikkinformasjonslov: Forbrukere har i dag få rettigheter til innsyn i hvordan kobolt i mobiltelefoner og elbiler er produsert. MDG ønsker etikkinformasjonslov som sikrer forbrukerne rett til slikt innsyn.

Se hele opptaket av spørretimen her.
Mer fra ABC Nyheter
Populært