Sylvi Listhaug varsler Facebook-offensiv med ny rådgiver

Sylvi Listhaug overtok i september som nestleder i Frp. Nå har hun funnet en erstatter som rådgiver etter at Espen Teigen sluttet.
Sylvi Listhaug overtok i september som nestleder i Frp. Nå har hun funnet en erstatter som rådgiver etter at Espen Teigen sluttet. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Frps nestleder Sylvi Listhaug (40) har hentet inn Andreas Jacobsen (24) som sin nye rådgiver. Nå varsler de høyere aktivitet på Facebook.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jacobsen, som i dag er kommunikasjonsrådgiver i partiets stortingsgruppe, er sentralstyremedlem i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU), utdannet statsviter og har flere års erfaring fra dagligvarebutikk, skriver Dagens Næringsliv.

Den nye rådgiveren ble anbefalt av sin forgjenger Espen Teigen, som begynner som journalist i Nettavisen ved nyttår.

Nå varsler Listhaug en enda sterkere tilstedeværelse i sosiale medier.

– Vi utnytter ikke det potensialet i det hele tatt. Det kommer vi til å jobbe med fremover. For eksempel med direktesendinger, sier Listhaug til DN.

Jacobsen sier han lenge har sett opp til Teigen.

– Jeg har store sko å fylle, for Espen har jeg sett opp til lenge. Å få muligheten til å jobbe med Sylvi er stort, men jeg må finne min måte å jobbe på, sier Jacobsen.

Jacobsen er fra Kristiansand og meldte seg inn i FpU som 16-åring. Han gjør det klart at han støtter Frps strenge innvandringspolitikk.

– Det er ingen vits å snakke om lavere skatter og avgifter hvis vi har en ukontrollert innvandring til Norge, sier han.