Meny

Keshvari avhøres fredag

Fredag skal politiet avhøre Frp-politiker Mazyar Keshvari om hans udokumenterte reiseregninger. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Fem uker etter at det ble kjent at stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (Frp) har fått dekket reiser som ikke har funnet sted, skal han avhøres av politiet.

I midten av oktober skrev Aftenposten at Mazyar Keshvari, som representerer Oslo Frp på Stortinget, har levert udokumenterte reiseregninger for 290.000 kroner siden høsten 2016. Avisen dokumenterte at Keshvari har vært i hjembyen samtidig som det er levert krav på til sammen 36.000 kroner. Fredag skal han avhøres av politiet, melder P4.

– Det er ulike grunner til at dette har tatt så lang tid. Blant annet er det helsemessige årsaker, og det har tatt tid å få ut dokumenter fra politiet og beramme selve avhøret, sier Keshvaris forsvarer, advokat Arne Gunnar Aas, til radiokanalen.

Ifølge politiet er hovedårsaken til at politikeren ikke har kunnet bli avhørt før, at forsvareren hans har vært utilgjengelig.

– Det er viktig for oss å få hans forklaring for å belyse saken på best mulig måte. Vi mangler også noe dokumentasjon vi trenger i saken, sier leder Rune Skjold for seksjon for økonomi- og spesialetterforskning i Oslo politidistrikt.

Populært