Listhaugs rådgiver Espen Teigen blir journalist i Nettavisen

Espen Teigen, mest kjent som Sylvi Listhaugs rådgiver, skal begynne i jobb som journalist i Nettavisens økonomiseksjon NA24. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Espen Teigen, mest kjent som Sylvi Listhaugs rådgiver, skal begynne i jobb som journalist i Nettavisens økonomiseksjon NA24. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sylvi Listhaugs rådgiver Espen Teigen (26) slutter i politikken og blir økonomijournalist i Nettavisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Espen Teigen har vist betydelig teft i få fram saker som folk er opptatt av. I tillegg har han store kunnskaper og erfaring som vil være gull verdt i den nye rollen som økonomijournalist i NA24, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum til sin egen avis.

Teigen begynner i sin nye jobb i Nettavisens økonomiseksjon ved årsskiftet.

I NA24 skal han skrive om økonomi, med særlig fokus på offentlig pengebruk og eventuell sløsing. Han skal ikke skrive om eller kommentere politikk.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe i mediene. Og Nettavisen er en stor og viktig aktør i det norske medielandskapet, så jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier han.

Aktuelt: Listhaug beskyldes for skulking på Stortinget

Teigen har tidligere vært frilansjournalist i lokalpressen i Stjørdal, men er mest kjent for å ha vært politisk rådgiver for Sylvi Listhaug (Frp), både da hun var innvandrings- og integreringsminister, og da hun var justisminister.

I tillegg til Teigen er også Jan Revfem (56), Oda Ulfsbøl Aarseth (36) og Morten Solli (52) ansatt som økonomijournalister i NA24.

Aktuelt: Listhaug sladdet Facebook-bilde etter kritikk fra pårørende