Siv Jensen om Keshvaris reiseregninger: Alvorlig tillitsbrudd

Frp-leder Siv Jensen sier Mazyar Keshvaris fiktive reiseregninger får konsekvenser for hans politiske karriere. Arkivfoto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Frp-leder Siv Jensen sier Mazyar Keshvaris fiktive reiseregninger får konsekvenser for hans politiske karriere. Arkivfoto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Finansminister og Frp-leder Siv Jensen mener Mazyar Keshvaris fiktive reiseregninger er uakseptabelt og et alvorlig tillitsbrudd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dette er et svik mot den tilliten han er vist som stortingsrepresentant og Frp-politiker. Jeg er glad for at Mazyar Keshvari innrømmer forholdene og beklager. Dette er en svært alvorlig sak det må ryddes opp i, skriver Jensen i en epost til NTB.

Hun påpeker imidlertid at partiet også er opptatt av å ta vare på Keshvari, som hun omtaler som en nær kollega som står i en svært vanskelig sak.

Siste: Mazyar Keshvari trekker seg som leder i Oslo Frp

Hun sier det er opp til Stortinget å vurdere hvordan saken skal behandles.

– Denne saken får konsekvenser for Mazyar Keshvaris politiske karriere. Som politiker er du avhengig av tillit. Den tilliten har Mazyar Keshvari misbrukt. Men dette er først og fremst en sak mellom Stortinget og Mazyar Keshvari. Som parti vil vi følge opp det partimessige i våre organer. Han er for tiden sykmeldt og ikke aktiv i noen verv, skriver hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Moxnes: Ber Stortingets presidentskap om å politianmelde Keshvari

Keshvari har ifølge Aftenposten levert udokumenterte reiseregninger for 290.000 kroner. Avisen kan dokumentere at han har vært i hjembyen Oslo samtidig som det er levert krav på 36.000 kroner.

Bakgrunn: Frps Mazyar Keshvari innrømmer og beklager en rekke feilaktige reiseregninger