Senator brakk ribbeinet på partikollega

Senator Claire McCaskill holdt på å bli kvalt etter å ha satt en matbit i halsen, men ble reddet av senator Joe Manchin, også han en demokrat. prisen var et brukket ribbein. Foto: AP / NTB scanpix
Senator Claire McCaskill holdt på å bli kvalt etter å ha satt en matbit i halsen, men ble reddet av senator Joe Manchin, også han en demokrat. prisen var et brukket ribbein. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Det kan gå hardt for seg når amerikanske senatorer spiser lunsj, og for Claire McCaskill endte det med et brukket ribbein.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

64 år gamle McCaskill, som representerer Missouri, spiste lunsj sammen med en gruppe andre demokratiske senatorer da hun satte en matbit fast i halsen og holdt på å bli kvalt.

Senator Joe Manchin, som selv er 70 år gammel, grep resolutt inn, tok et skikkelig grep rundt henne bakfra og klemte til i en såkalt Heimlichs manøver. Noe brakk, men matbiten kom opp.

McCaskill forteller til St. Louis Post-Dispatch at hun «er dypt takknemlig for at Joe grep inn» og mener at et brukket ribbein er en grei pris å betale. Men det blir ikke så mye klemming framover, medgir hun overfor avisa.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært