Meny

Bjørn-Kristian Svendsrud gjenvalgt til formann i Fremskrittspartiet Ungdom

Bjørn-Kristian Svendsrud ble søndag gjenvalgt som formann i Fremskrittspartiet Ungdom. Arkivfoto: Sondre Steen Holvik / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Fremskrittspartiets Ungdom har gjenvalgt Bjørn-Kristian Svendsrud til formann. 

– Jeg er utrolig glad og ydmyk for den tilliten landsmøtet har vist meg, ved å gjenvelge meg som formann. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på perioden, samarbeide med det nye sentralstyret og fortsette å utvikle norsk politikk i en mer liberal retning, sier Svendsrud fra Horten i Vestfold i en pressemelding.

Lørdagen valgte landsmøte å vrake Kristian Eilertsen som nestleder. Etter flere anklager om seksuell trakassering mot yngre partimedlemmer, hadde Fremskrittspartiet fra før konkludert med at Eilertsen har brutt partiets retningslinjer, og gitt ham en «kraftig advarsel». Landsmøtet valgte isteden Andreas Brännström fra Oslo som ny nestformann.

Bjørn Emil Nesset fra Trøndelag ble valgt til 2. nestformann.

Populært