Grande: – Bra for borgerlig side at Listhaug gikk av

Kulturminister og Venstre-leder Trine Skei Grande mener Sylvi Listhaug var klok som trakk seg. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Kulturminister og Venstre-leder Trine Skei Grande mener Sylvi Listhaug var klok som trakk seg. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Venstre-leder Trine Skei Grande mener det er bra for de borgerlige Sylvi Listhaug gikk av. Justisministeren opptrådte uakseptabelt, mener hun.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Venstre var det første regjeringspartiet som gikk ut og sa at Listhaug opptreden var uakseptabel. Og det har vi stått på hele veien, sier Trine Skei Grande til NTB.

Venstre-lederen gikk nylig inn i regjeringssamarbeidet som kulturminister. Hun synes «det er bra for borgerlig side» at Listhaug tok beslutningen om å gå av.

– Det er bra for oss som stemte på Erna Solberg som statsminister at vi ikke havnet i en mistillitssituasjon i salen, sier hun.

Hun mener Listhaug-saken som en påminnelse om viktigheten av respektfull retorikk, og slutter seg til Solbergs formaninger om anstendighet i det offentlige ordskiftet.

Aktuelt:

Erna Solberg beklager referanse til heksebrenning

Støre har fått politibeskyttelse etter drapstrusler

– Støre har sørget for en enorm splittelse

Munnhuggeri på Stortinget etter at Listhaug trakk seg

Listhaug går av som justisminister: – Jeg vil ikke gå stille i dørene

Listhaug-rådgiver nekter å legge frem kvittering for påstått bildekjøp