Meny

Siv Jensen: – Nå holder det

Frp-leder Siv Jensen mener det nå er det på tide og roe seg ned og snakke om politikk. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Frp-leder Siv Jensen gjentok lørdag at hun har full tillit til justisminister Sylvi Listhaug og jobben hun gjør.

– Som jeg har sagt flere ganger, har jeg full tillit til Listhaug. Alle andre spørsmål som nå kommer i kjølvannet av mistillitsforslaget, er det statsministeren som skal svare på. Det har hun sagt at hun skal gjøre til Stortinget, sier Jensen til NRK.

På spørsmål om hva hun synes om hetsen som har kommet, svarer Jensen dette:

– Jeg mener det holder nå, og nå er det på tide å roe seg ned og snakke om politikk. Nå er vi samlet her på Sola til en stor organisasjonskonferanse for å forberede oss på kommunevalget om ett år.

Etter mistillitsforslaget har justisminister Sylvi Listhaug mottatt over 200 blomster, men hun har også fått drapstrusler i kommentarfeltene, ifølge hennes nærmeste rådgiver Espen Teigen. Han skrev fredag på Twitter at han måtte fjerne, rapportere og utestenge folk som hadde skrevet drapstrusler mot Listhaug.

Han skriver videre at truslene er slettet og anmeldt.

Stortinget skal tirsdag ta stilling til om de fortsatt har tillit til Listhaug. Stormen mot Listhaug startet etter at hun la ut et bilde av maskerte og bevæpnede menn på Facebook i forrige uke. Der skrev hun: «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet. Lik og del.»

Populært