Stenseng ber Listhaug skamme seg

<p>– Vi vil inndra pass og statsborgerskap til fremmedkrigere og terrorister raskt og effektivt! Det vil Arbeiderpartiet stemme ne, skrev jJustisminister Sylvi Listhaug (Frp) på Facebook.</p>
– Vi vil inndra pass og statsborgerskap til fremmedkrigere og terrorister raskt og effektivt! Det vil Arbeiderpartiet stemme ne, skrev jJustisminister Sylvi Listhaug (Frp) på Facebook. Foto: NTB/Scanpix

Partisekretær Kjersti Stenseng i Ap oppfordrer justisminister Sylvi Listhaug (Frp) til å se filmen «Utøya: 22 juli», for så å gå og skamme seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag sa stortingsflertallet nei til forslaget fra Frp og Høyre om at Justisdepartementet skulle kunne frata norske fremmedkrigere passet uten at det avgjøres i en domstol.

Fredag morgen delte Listhaug et bilde på Facebook av flere soldater med tildekkede ansikter, med teksten: «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet. Lik og del».

– Vi vil inndra pass og statsborgerskap til fremmedkrigere og terrorister raskt og effektivt! Det vil Arbeiderpartiet stemme ned. I kampen mot terror kan vi ikke sitte og toe hendene våre!, skrev justisministeren over bildet.

Fredag kveld svarer Stenseng på Facebook:

– I dag er det premiere på filmen Utøya 22. juli. Etter å ha lest Facebook-statusen landets justisminister la ut for noen timer siden har jeg to oppfordringer til henne: Først bør hun se filmen. Deretter bør hun gå og skamme seg.

Aktuelt: Stenseng foreslår 50 prosent kvinner på lister ved lokalvalg

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden