Borgerlig flertall på ny meningsmåling

Høyre-leder Erna Solberg (H) kan fortsatt kalle seg statsminister dersom den siste meningsmålingen fra Respons for Aftenposten slår til. Den viser flertall for de fire borgerlige partiene med 85 mandater. Dermed glipper flertallet for Ap-leder Jonas Gahr Støre – som får 84 mandater bak seg, inkludert MDG og Rødt. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Høyre-leder Erna Solberg (H) kan fortsatt kalle seg statsminister dersom den siste meningsmålingen fra Respons for Aftenposten slår til. Den viser flertall for de fire borgerlige partiene med 85 mandater. Dermed glipper flertallet for Ap-leder Jonas Gahr Støre – som får 84 mandater bak seg, inkludert MDG og Rødt. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

De fire borgerlige partiene er i flertall med 85 mandater i en fersk meningsmåling, selv om Venstre er under sperregrensen. Ap går tilbake til 27,3 prosent.