Jeg er fortsatt glad i å så og å se ting vokse

Senterpartiets partileder, Trygve Slagsvold Vedum, taler til landsmøtet.
Senterpartiets partileder, Trygve Slagsvold Vedum, taler til landsmøtet. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Noen av mine beste barndomsminner er fra turene da jeg gikk til elva for å fiske abbor, forteller Trygve Slagsvold Vedum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stemmer: Trygve Slagsvold Vedum

Delta i debatten

Send oss gjerne forslag til kronikker vi kan publisere.
Formen bør være kronikk/kommentar/blogginnlegg med maks 1000 ord.

E-post: stemmer@abcnyheter.no

Partilederne forteller

ABC Nyheter har invitert alle partilederne til å fortelle en personlig historie - med egne ord - om oppvekst, familie og hvordan dette har formet dem til politikerne de er i dag.

Jeg var mye ute som barn og tilbragte mye tid ute i naturen, ofte sammen med faren min. Noen av mine beste barndomsminner er fra turene da jeg gikk til elva for å fiske abbor. Jeg husker godt hvor spent jeg var da jeg satt der ved elvekanten og håpet på å få fisk som jeg kunne ta med hjem til mor. Jeg har vært heldig som har hatt en far som alltid har vært levende interessert i naturen, og har lært meg mye om fugleliv og alt det andre som rører seg i naturen. Dette tror jeg har preget meg også som voksen og jeg er fortsatt glad i å så og å se ting vokse. Ikke minst er jeg fortsatt glad i alt som har med vann å gjøre, så om sommeren er noe av det beste jeg vet å bade i Mjøsa.

Personvernpolicy