Meny

Trump: – Vi skal kjempe og vinne

Donald Trump talte til tilhengere under en konferanse i Washington torsdag. Foto: Jacquelyn Martin / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Donald Trump kommenterer ikke de eksplosive anklagene fra tidligere FBI-sjef James Comey, men lover tilhengerne å yte motstand.

– Vi kommer til å kjempe og vinne, sa Trump til støttespillere i Washington idet høringen i Senatets etterretningskomité ble avsluttet torsdag.

Trumps uttalelse kom da han sto på talerstolen under en konferanse i regi av den kristenkonservative organisasjonen Faith and Freedom Coalition.

Men Det hvite hus uttaler seg etter at tidligere FBI-sjef James Comey anklaget Trump for løgn:

– Jeg kan definitivt slå fast at presidenten ikke er noen løgner, sier Det hvite hus' talskvinne Sarah Huckabee Sanders.

Hun fikk spørsmålet under et pressetreff i Det hvite hus etter at Comey kort tid i forveien i høringen i Senatets etterretningskomité sa at Trump-administrasjonen hadde spredt «løgner, enkelt og greit» og svertet både FBI og Comey.

Les også: Comey: – Jeg var redd Trump ville lyve |

Ryan: – President Trump lærer underveis

Uttalelse kommer

Trumps private advokat Marc Kasowitz har varslet å komme med en uttalelse etter torsdagens høring. Kasowitz har fått i oppgave av presidenten å håndtere saker knyttet til ulike granskinger av russisk innblanding i presidentvalget.

Nyhetsbyrået AP har snakket med en ikke navngitt kilde som er tett på Trumps juridiske team. Kilden sier Trump bestrider sentrale deler av den skriftlige forklaringen som Comey offentliggjorde onsdag. Blant annet er Trump uenig i Comeys påstand om at presidenten ba om lojalitet.

I tillegg bestrider Trump Comeys gjengivelse av en samtale de hadde om etterforskningen av presidentens tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn, ifølge kilden.

Populært