Topp-republikaner har ikke sett noen bevis mot Barack Obama

Den republikanske lederen for etterretningskomiteen mener media tar Donald Trumps tvittermelding om at tidligere president Barack Obama har avlyttet ham, for bokstavelig. Han har ikke sett bevis på slik avlytting. Foto: AP-NTB scanpix.
Den republikanske lederen for etterretningskomiteen mener media tar Donald Trumps tvittermelding om at tidligere president Barack Obama har avlyttet ham, for bokstavelig. Han har ikke sett bevis på slik avlytting. Foto: AP-NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

En framstående republikaner i Kongressen sier han ikke har sett noen bevis for at Barack Obamas administrasjon avlyttet Donald Trump i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trump skrev på Twitter i helgen at han hadde blitt avlyttet av Obama under valgkampen. Verken Trump eller Det hvite hus har så langt lagt fram bevis eller opplysninger som kan underbygge påstandene om ulovlig avlytting av Trump Tower.

Nå sier også den republikanske tungvekteren Devin Nunes, lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, at han ikke har set noen bevis for dette. Han antyder at nyhetsmediene tar Trumps twittermelding litt for bokstavelig.

– President er en nybegynner i politikken. Jeg tror dere tar ham litt for bokstavelig, sier Nunes og sikter til mediene.

Personvernpolicy